Bekijk ons portfolio hieronder, of bekijk ouder werk. Ga naar het archief

SNS Reaal 
Voor bank-verzekeraar SNS Reaal schrijft Denkend aan Holland voor uitgaven als Hechter, Doe het zo! en weblog Doe Het!

Yulius
Voor Yulius -het voormalige RMPI De grote Rivieren- schrijft Denkend aan Holland advertorials voor een breed publiek. We redigeren jaarverslagen en herschrijven wetenschappelijke posterpresentaties voor psychiaters en andere professionals. Ook leveren we regelmatig bijdragen voor de Preventiekrant en WMO krant.

Vakblad de Hypotheekadviseur
Voor Vakblad de Hypotheekadviseur schrijft Denkend aan Holland interviews, lifestyle-artikelen en andere features, bijvoorbeeld over Stijl van adviseren en Jip en Janneke-taal in de financiële dienstverlening.

Brabants Dagblad
Voor het Brabants Dagblad verzorgt Denkend aan Holland ondermeer de Nieuwbouwbijlage die enkele keren per jaar verschijnt en Zorgbijlage In Balans.

CS krant
In de CS krant stellen de ondernemers van het CS gebouw zich voor aan particulieren en bedrijven in Dordrecht en omgeving. Als een van de drie initiatiefnemers was Denkend aan Holland verantwoordelijk voor de tekstuele inhoud. De krant verscheen op 20 mei in een oplage van 60.000 exemplaren als ‘insteek’ bij Dordt Centraal.

Advertentie en testimonial
Ter gelegenheid van de CS krant liet Denkend aan Holland een mooie advertentie ontwerpen. Met onder meer een testimonial van een van onze opdrachtgevers.

VVP
Voor Weekblad voor Financiële Dienstverleners (VVP) schreef Denkend aan Holland ondermeer een achtergrondartikel over de slag om de uitvaartmarkt.

NMA
Voor de Nederlandse Mededingingsautoriteit herschreef Denkend aan Holland de richtlijn Samenwerken en concurreren in de zorgsector.

Cardif
Voor verzekeringsmaatschappij Cardif verzorgt Denkend aan Holland ondermeer relatiemagazine Cardinfo, interviews voor de website ‘Op weg naar BGFO2’ en bijdragen voor Multi (BNP Paribas).